Scoetz


 

Coronaproof op pad: meer info

Heerlijk rijden door de natuur, de heide, bossen en pittoreske dorpjes op een geruisloze en comfortabele manier? Ga op pad met een Scoetz!

Met de Scoetz mag u zelfs in stiltegebieden en op fietspaden rijden. Samen met familie, vrienden, collega’s of gezellig met zijn tweetjes: een dagje ‘Scoetzen’ biedt u een ontspannende ervaring.

Wij beschikken over 16 elektrische scooters. Er mogen 2 personen op 1 Scoetz, mits het maximale gewicht samen 150 kg is.

Doordat de Scoetz elektrisch zijn, kunt u ook nog eens geruisloos genieten van elkaar en van de natuur. De Scoetz hebben een actieradius van maar liefst 100 kilometer. Geniet dus niet alleen van Montferland, maar ook bijvoorbeeld van het Rivierengebied. Bij het rijden van de Scoetz is er geen helmplicht, dus laat uw haren maar lekker in de wind wapperen.

In onze horecaruimte ‘de Paardendeel’ of op ons terras kunt u bovendien genieten van lekker eten en drinken, zowel voor als na uw (mid)dagje uit. Er is heel veel mogelijk: van een ambachtelijke pannenkoek of koffie met krentenwegge tot een geheel verzorgde barbecue.

We staan gastvrij voor u klaar om er een onvergetelijk uitje van te maken.
Als officieel EMCO dealer verkoopt Huifkarcentrum Bergh nieuwe EMCO e-scooters. Ook levert Huifkarcentrum Bergh diverse accessoires voor uw scooter. De aanschaf van een nieuwe scooter van EMCO is een ideaal koopje voor een hoogwaardige en goede scooter!

SITE SCOETZ – KLIK HIER

 Scooters montferland gelderland

 

Copyright © Huifkarcentrum Bergh