Scoetz


Heerlijk rijden door de natuur, de heide, bossen en pittoreske dorpjes op een geruisloze en comfortabele manier? Ga op pad met de Scoetz! Met de Scoetz mag u zelfs in stiltegebieden en op fietspaden rijden. Samen met familie, vrienden, collega’s of gezellig met zijn tweetjes: een dagje Scoetzen biedt u een ontspannende ervaring. Doordat de Scoetz elektrisch zijn, kunt u ook nog eens geruisloos genieten van elkaar en van de natuur. De Scoetz hebben een actieradius van maar liefst 100 kilometer. Geniet dus niet alleen van Montferland, maar ook bijvoorbeeld van het Rivierengebied. Bij het rijden van de Scoetz is er geen helmplicht, dus laat uw haren maar lekker in de wind wapperen.

In onze horecaruimte ‘de Paardendeel’ of op ons terras kunt u bovendien genieten van lekker eten en drinken, zowel voor als na uw (mid)dagje uit. Wij bieden diverse mogelijkheden: van een ambachtelijke pannenkoek of koffie met krentenwegge tot een geheel verzorgde barbecue. We staan gastvrij voor u klaar om er een onvergetelijk uitje van te maken.

Wij beschikken over 16 elektrische scooters. Er mogen twee personen op één Scoetz, mits het gewicht samen maximaal 150 kg is.

Als officieel EMCO dealer verkoopt Huifkarcentrum Bergh ook nieuwe EMCO e-scooters en diverse accessoires. De aanschaf van een nieuwe scooter van EMCO is een ideaal koopje voor een hoogwaardige en goede scooter!

SITE SCOETZ – KLIK HIER

  scooters montferland gelderland

Copyright © Huifkarcentrum Bergh