Huifkartochten

We kunnen kleine groepen mensen vervoeren in het mooie Montferland en omstreken.

  • De 8-persoons luxe huifkar met koetsier

Genieten van het Montferlandse bos op een unieke en rustgevende manier? Dit kan met onze huifkartochten met koetsier. Een ervaren koetsier maakt met u een mooie tocht over zandpaden door de prachtige omgeving. Meer weten over de omgeving of het mennen met het paard? De koetsier geeft u alle informatie. En tussendoor kunt u een stop maken voor een picknick in de natuur.

– Luxe huifkar met verlichting.
– Heerlijke kussens en een makkelijke instap.
– Hydraulische en mechanische remmen.
– De zeilen kunnen open en gesloten worden gebruikt. De huifkar kan winddicht worden afgesloten.
– Hier zijn meerdere huifkarren van beschikbaar.

Zelfkoetsieren huifkarcentrum montferland gelderland

  • Zelfkoetsieren met de 8-persoons luxe huifkar 

Heb je zelf veel ervaring met paarden of heb je een eigen men bewijs? Dan bieden we de mogelijkheid om zelfstandig op pad te gaan met een lief en betrouwbaar paard.

Meer informatie over het zelfkoetsieren hier.

  • Huifkartocht boven de 14 personen

We bieden in samenwerking met Stichting Belfjor een huifkartocht tot 20 personen voor 1 uur tot 2,5 uur voor €110,- per uur. Of een unieke paardentram voor grotere groepen vanaf 21 personen voor €127,50 per uur.

De tocht kan geboekt worden in combinatie met het picknick of pannenkoeken arrangement. Of in combinatie met een gezellige feestdag op de boerderij met een lunchbuffet of warm en koud buffet.

Wanneer u enkel deze huifkartocht wilt boeken zonder gebruik van onze horeca of overige activiteiten dan verwijs we u graag naar www.belfjor.nl

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Copyright © Huifkarcentrum Bergh