Horeca  ‘De Paardendeel’

De Paardendeel is uitermate geschikt voor elke gelegenheid en voor veel personen!                 De Paardendeel is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten hebt ondernomen, kunt u genieten van onder andere een heerlijk buffet, barbecues of ambachtelijke pannenkoeken. Een aantal arrangementen van ons, zoals de theatertochten en spelactiviteiten, vinden plaats in het Paardendeel. Van hieruit starten ook dagelijks de huifkartochten. In de Paardendeel kunt u genietend van een kop koffie wachten op uw medereizigers. Het is een plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Het is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen.

Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen er alles doen om het u naar de zin te maken.

Bekijk hier wat je allemaal bij ons kan eten en drinken: link eten en drinkenNaast de buffetten bieden wij ook lunch, drinken en iets voor bij de koffie aan.


 

Naast de Paardendeel hebben wij ook een mooi terras. Hier kunt u lekker genieten van het weertje in de zomer met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door Montferland hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes tot de beschikking.

NIEUW: een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord. De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed, dat je als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel een kop koffie drinkt.

 

Copyright © Huifkarcentrum Bergh