Horecagelegenheid  ‘de Paardendeel’

De Paardendeel is een gezellige horecaruimte waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Vanuit de Paardendeel starten dagelijks de huifkartochten en een aantal spelactiviteiten vinden er plaats. Spontaan even langskomen voor, tijdens of na een mooie wandeling of fietstocht door Montferland? Of bent u een feestje/gelegenheid aan het plannen? U bent altijd van harte welkom om bij ons te genieten van iets te eten en te drinken. Er is keuze uit verschillende hapjes en drankjes, zoals een kop koffie, gebak of een soep, maar ook een heerlijk buffet of barbecue is hier mogelijk.

Annemarie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen alles doen om het u naar de zin te maken!

horeca eten montferland gelderland feestje buffet

Naast de Paardendeel hebben wij ook een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door de omgeving hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld verkoelende drankjes en biologische ijsjes tot de beschikking.

Tevens hebben wij voor de kinderen een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord. De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed dat u als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel kunt zitten.

Terras

Copyright © Huifkarcentrum Bergh