Horeca  ‘De Paardendeel’

De Paardendeel is uitermate geschikt voor elke gelegenheid en voor veel personen! De Paardendeel is een gezellige ruimte waar u heerlijk een kopje koffie met iets erbij kunt nuttigen, zoals een kop soep of een appeltaart. Nadat u allerlei leuke activiteiten heeft ondernomen, kunt u ook genieten van een heerlijk buffet, barbecue of ambachtelijke pannenkoeken. Een aantal arrangementen van ons, zoals de spelactiviteiten, vinden plaats in de Paardendeel. In de Paardendeel kunt u ook, genietend van een kop koffie, wachten op uw medereizigers. Het is een plek waar het goed vertoeven is en het nog lang gezellig kan zijn. Het is een sfeervolle ruimte waarin de kinderen zich vrijelijk kunnen bewegen. Daarnaast bent u bij de Paardendeel ook aan het juiste adres voor alle soorten feestjes en gelegenheden! Lucie en haar horecateam staan graag voor u klaar en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Bekijk hier wat u allemaal bij ons kan eten en drinken: link eten en drinken

Woont u in de regio en wilt u met een grote groep genieten van een heerlijk buffet? Dan halen wij u en uw gezelschap gratis op met onze huifkar, die getrokken wordt door een tractor!

horeca eten montferland gelderland feestje buffet

Naast de Paardendeel hebben wij ook een mooi terras. Hier kunt u in de zomer lekker genieten van het weertje met een verfrissend drankje in uw hand. Na een wandeling in de Montferlandse bossen of een fietstocht door de omgeving hebben wij een ruim assortiment aan bijvoorbeeld drankjes en ijsjes tot de beschikking.

Tevens hebben wij voor de kinderen een binnenspeelplaats in de schuur, met onder andere levensgroot Electro, een trampoline, een tafeltennistafel, lachspiegels en een schoolbord. De grotere kinderen kunnen via een brandstang naar de zolder klimmen en zich ook weer naar beneden laten glijden. De kinderen vermaken zich in deze speelplaats zo goed, dat je als ouder met een gerust hart op het terras of in de Paardendeel een kop koffie kunt drinken.

Terras

 

 

Copyright © Huifkarcentrum Bergh