Speciale Koetsen


Een trouwkoets huurt u voor een speciale dag

U kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie zich als een prinselijk paar voelen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje.

Wilt u als bruid door uw prins thuis worden opgehaald? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stemmen.

Trouwlocaties in de buurt zijn bijvoorbeeld: Huis Bergh, in het verdedigingsstadje ’s-Heerenberg. Huis Bergh ligt aan de flanken van het golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor de romantische sfeer van een trouwdag. Wij denken graag met u mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Ook hebben wij volgkoetsen te huur
Ongeacht het aantal gasten dat u verwacht op jullie bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een volgkoets en u kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken. Met de koetsen van het Huifkarcentrum Bergh maakt u van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje.

Voor een exclusief evenement of jubileum huurt u een authentieke koets
Maak van uw jubileum, bedrijfsevenement of promo-actie een exclusieve en sfeervolle belevenis met een rijtuig van Huifkarcentrum Bergh. Imponeer uw zakenrelaties met een statige koets, of kies een van onze grotere koetsen voor
een onvergetelijk jubileumfeest. Met een rijtuig van ons bedrijf bent u verzekerd van een bijzonder en uniek evenement, waar nog lang over na gepraat zal worden.

Belmail  of kom langs voor meer informatie.

 Trouwen koets montferland gelderland
Copyright © Huifkarcentrum Bergh