Speciale Koetsen


Een speciale koets voor een speciale dag
U kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van de paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje. Daarnaast bieden wij ook een veelvoud aan mogelijkheden voor uw gasten. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een volgkoets en u kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken.

Een ideale trouwlocatie bij ons in de buurt is bijvoorbeeld Huis Bergh in het verdedigingsstadje ’s-Heerenberg. Huis Bergh ligt aan de flanken van het golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor de romantische sfeer van een trouwdag. Wij denken graag met u mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Ook voor een exclusief evenement of jubileum huurt u één van onze speciale ruituigen
Maak van uw jubileum, bedrijfsevenement of promoactie een exclusieve en sfeervolle belevenis. Imponeer uw zakenrelaties met een statige koets of kies één van onze grotere koetsen voor een onvergetelijk jubileumfeest. Met een rijtuig van ons bent u verzekerd van een bijzonder en uniek evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Belmail of kom langs voor meer informatie.

Trouwen koets montferland gelderland

Copyright © Huifkarcentrum Bergh