Speciale Koetsen


Een trouwkoets huurt u voor een speciale dag

U kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van de paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje.

Wilt u als bruid door uw prins thuis worden opgehaald? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stemmen.

Een trouwlocatie in de buurt is bijvoorbeeld Huis Bergh in het verdedigingsstadje ’s-Heerenberg. Huis Bergh ligt aan de flanken van het golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor de romantische sfeer van een trouwdag. Wij denken graag met u mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Ook hebben wij volgkoetsen te huur
Ongeacht het aantal gasten dat u verwacht op jullie bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een volgkoets en u kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken.

Voor een exclusief evenement of jubileum huurt u een authentieke koets
Maak van uw jubileum, bedrijfsevenement of promoactie een exclusieve en sfeervolle belevenis met een rijtuig van Huifkarcentrum Bergh. Imponeer uw zakenrelaties met een statige koets, of kies een van onze grotere koetsen voor een onvergetelijk jubileumfeest. Met een rijtuig van ons  bent u verzekerd van een bijzonder en uniek evenement, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Belmail  of kom langs voor meer informatie.

 Trouwen koets montferland gelderland
Copyright © Huifkarcentrum Bergh