Speciale Koetsen


Een trouwkoets huur je voor een speciale dag

 

Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben.

Je kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van paarden maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje.

Wil je als bruid door jouw prins thuis opgehaald worden? Of als een ware prinses in een koets naar de trouwlocatie vervoerd worden? Alles is op jullie wensen en dromen af te stemmen.

Trouwlocaties zijn bijvoorbeeld: Huis Bergh, in het verdedigings stadje ’s-Heerenberg. Huis Bergh ligt aan de flanken van het golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor de romantische sfeer van een trouwdag. Wij denken graag met je mee om te zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Ook hebben wij volgkoetsen te huur
Ongeacht het aantal gasten dat je verwacht op je bruiloft bieden wij een veelvoud aan mogelijkheden. Zo kan het gezelschap gebruik maken van een stijlvolle volgkoets en je kunt er voor kiezen het geheel op te sieren met chique bloemstukken. Met de koetsen van het Huifkarcentrum Bergh maak je van jullie trouwdag een onvergetelijk romantisch sprookje. {filelink=1}

 

Een exclusief evenement of jubileum vraagt om uniek vervoer

Voor een exclusief evenement of jubileum huurt u een authentieke koets
Maak van uw jubileum, bedrijfsevenement of promoactie een exclusieve en sfeervolle belevenis met een rijtuig van huifkarcentrum Bergh. Imponeer uw zakenrelaties met een statige koets, of kies een van onze grotere koetsen voor een onvergetelijk jubileumfeest. Met een rijtuig van ons bedrijf bent u verzekerd van een bijzonder en uniek evenement, waar nog lang over na gepraat zal worden. Wij verhuren koetsen in de prachtige omgeving van de achterhoek en door heel Nederland.

Bel of mail ons voor meer informatie.

Neem contact met ons op.

 

Copyright © Huifkarcentrum Bergh