Quattrocycle


Coronaproof op pad: meer info

Deze 4-persoons fiets maakt een fietstocht vernieuwend en ontspannend!

Door de versnellingen en het gewicht trapt de Quattrocycle erg licht. Daarnaast heeft de Quattrocycle ook een elektrische trapondersteuning, die de bestuurder kan aanzetten, waardoor u nog meer van Montferland en van elkaar kunt genieten. De Quattrocycle is apart van elkaar geschakeld, waardoor u niet synchroon hoeft te fietsen. Iedereen kan in zijn/haar eigen tempo fietsen. Er is één persoon die de Quattrocycle bestuurd.

Dit nieuwe en unieke arrangement is heel geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje. Door de elektrische trapondersteuning is dit arrangement ook geschikt voor mindervaliden. Wij beschikken over 2 Quattrocycles, in totaal is er dus plaats voor 8 personen. Daarnaast hebben we nu ook 2 kinderzitjes, die achterop de Quattrocycle bevestigd kunnen worden. Dit is voor kinderen tussen de 15 en 25 kg.

Er zijn 2 routes beschikbaar: een route van een halve dag en een route van een hele dag.

Kosten:  link prijslijst

Vanaf een ander locatie te starten dan Huifkarcentrum Bergh. De voorrijkosten bedragen in dat geval € 50,- plus € 2,50 per kilometer.

© Korné Welmers


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pazz334592/domains/huifkarcentrum.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Copyright © Huifkarcentrum Bergh