Wilt u in deze tijd er toch even op uit? Wij bieden verschillende arrangementen aan die u coronaproof kunt doen samen met uw partner/gezin/huisgenoten. Het verhuur gaat volgens RIVM-maatregelen, meer info klik hier.
Graag van tevoren bellen (0316-531151) of mailen (info@huifkarcentrum.nl)

 

Scoetz

Huur samen een elektrische scooter en verken geruisloos de Montferlandse natuur. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden en een afstand van 1,5 meter houden. Met een relaxte snelheid van 25 km/u, dus zonder helm! (meer info hierover: klik hier)

Scooters huren montferland gelderland

 

E-chopper

Met deze stoere, milieuvriendelijke en geruisloze chopper cruiset u samen met uw partner/gezin door de natuur. Door het brede zadel zit u comfortabel en met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur is er geen helmplicht, net zoals bij de Scoetz. (meer info hierover: klik hier)

Scooter echopper montferland gelderland

 

Quattrocycles

Dit nieuwe en unieke arrangement is heel geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje. Door de versnellingen en het gewicht trapt de quattrocycle erg licht. Daarnaast heeft de quattrocycle ook een elektrische trapondersteuning, waardoor u nog meer van Montferland en van elkaar kunt genieten. De quattrocycle is apart van elkaar geschakeld, waardoor u niet synchroon hoeft te fietsen. Iedereen kan in zijn/haar eigen tempo fietsen. (meer info hierover: klik hier)

fietsen gelderland montferland uitje

 

Zelfkoetsieren

Ga nu zelfkoetsieren met uw gezin/huisgenoten over de zandpaden door de prachtige omgeving van het Montferland. Er ligt een prachtig bosgebied voor u klaar. Het lijkt moeilijk, maar toch valt het reuze mee. Het paard is gewend om naar u te luisteren en zal u graag van dienst zijn. Ideaal voor een leuk dagje uit met kinderen! (meer info hierover: klik hier)

koetsieren paard uitje montferland gelderland

Copyright © Huifkarcentrum Bergh